Het is goed om te zien dat steeds meer instellingen in de zorg en radio- en televisiewereld gebruiken maken van Qlinx. Dat was uiteraard op voorhand de bedoeling en dit waren de doelgroepen die we aanvankelijk voor ogen hadden. Branches waar veel ad hoc-werk is. In de zorg is het zaak om zo snel en efficiënt mogelijk een opengevallen dienst op te vullen, voor de tv-branche is het een prima manier om overzichtelijk te houden welke mensen voor een team op welke termijn beschikbaar zijn.

 

Nieuwe branches

Des te leuker is het dan dat het ‘goede nieuws’ zich als een olievlek verspreidt. Steeds meer organisaties gebruiken tegenwoordig Qlinx om het overzicht te houden als het gaat om beschikbaarheid van mensen. Het verzoek vanuit de app kan eventueel komen met een projectomschrijving en de simpele vraag of iemand zin in de klus heeft of niet. Schoonmaakbedrijven, evenementenbureaus, organisaties die met veel vrijwilligers werken en uitgeverijen en persbureaus: het zijn maar voorbeelden van plaatsen waar een snel en efficiënt overzicht van beschikbare mensen prima van pas blijkt te komen.

Help ons te bouwen!

Het spreekt voor zich dat wij uitermate benieuwd zijn waar de app nog meer van pas komt of zelfs al is. We willen je daarom vragen deze blog te verspreiden in je eigen netwerk en ons te helpen met het verder bouwen. Hopelijk kunnen wij ons dan blijven verbazen en nieuwe wegen ontdekken. We zijn je bij voorbaat dankbaar!