Qlinx is een zeer handig en gebruikersvriendelijk systeem. 

Een bedrijf dat een evenement organiseert voor haar relaties wil dat alles klopt; de ruimte, de ambiance, de muziek en het eten en drinken. Food Fantasies ie een modern cateringbedrijf met oog voor detail. Zij realiseert zich als geen ander dat cateringpersoneel hét verschil maakt in hoe de gasten een avond ervaren. Zij werkt daarom met een vaste pool aan flexibel personeel dat loyaal is en gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. Qlinx zorgt dat Food Fantasies de beste en beschikbare medewerkers voor een opdracht weet te vinden, en doet dat bijzonder snel en effectief. Food Fantasies bespaart de helft van de tijd op personeelsplanning, dankzij Qlinx.

Andrea Oosterveld is Office Manager bij Food Fantasies en is al ruim 3 jaar een zeer tevreden gebruiker van Qlinx. “Ik ben vanaf het begin enthousiast over Qlinx. Het is een heel handig en gebruikersvriendelijk systeem waarmee ik snel de juiste en beschikbare mensen uit onze eigen flexpool kan vinden. Personeel is voor ons heel belangrijk, de medewerkers van Food Fantasies zijn ons visitekaartje bij onze cateringopdrachten op locatie.

  • Ik bespaar serieus veel tijd om beschikbare flexwerkers te boeken voor nieuwe opdrachten
  • Nabellen en achter mensen aanzitten behoort gelukkig tot de verleden tijd
  • Ik heb veel meer grip gekregen op de pool waardoor ik gerichter kan uitnodigen
  • Het systeem geeft mij rust en overzicht

Ik ben ongeveer 20-25% van mijn dag met planning van personeel bezig, als het heel erg druk is meer. Voordat we Qlinx gebruikten was het haast niet te doen om de juiste mensen vinden als er een spoedopdracht binnenkwam. Ik gebruikte een excel bestand en moest vaak meerdere mails sturen en nabellen. Nu met Qlinx heb ik overzicht en bespaar ik meer dan de helft van de tijd.

Wat ik fijn vind is dat de organisatie van Qlinx ons goed op de hoogte houdt van nieuwe mogelijkheden. Zo is er een app beschikbaar gekomen waarmee mensen in onze flexpool hun eigen beschikbaarheid in een centraal agendasysteem kunnen aangeven. Daar wordt positief op gereageerd.

Qlinx heeft eigenlijk alleen maar voordelen, ik ben er erg enthousiast over. Ik kan Qlinx aan iedereen aanraden die een goed uitnodigingssysteem voor zijn flexpool zoekt!”

Andrea Oosterveld, Office Manager, Food Fantasies Tel: 020-6261450

 

Logo Food Fantasies